top of page

LEADERSHIP | EXECUTIVE PRESENCE| PUBLIC SPEAKING

Presenteren... 

Of het nu een pitch betreft, een lezing of een vergadering, door aandacht te besteden aan HOE je het verhaal brengt, kun je pas echt impact maken.

 

Wil je een ander raken en van jouw boodschap overtuigen is het belangrijk dat je betrouwbaar en geloofwaardig overkomt. Dit totaalplaatje wordt beïnvloed door stemgebruik, uitstraling en betrokkenheid. Leuk om te weten, maar hoe activeer je jouw meest effectieve staat van zijn als je onder druk staat? Als het onderwerp dat je presenteert je niet na aan het hart ligt? Of als je gewoonweg een off-day hebt? Goed nieuws: Presenteren kun je leren. Sterker nog alles wat er voor nodig is zit al in je.


Kenmerkend voor mijn werkwijze is het interactieve karakter van elke sessie. Ik deel kennis, verschaf inzichten in persoonlijke processen en giet theorie direct in praktijk middels oefeningen. Zo wordt het voor jou eenvoudig om te herhalen in de praktijk. Centraal in de sessies staat de kunst van overdracht in het algemeen. Door de persoonlijke doelen en leervragen van de deelnemer(s) krijgt elke sessie zijn unieke vorm en karakter.

Sprekend presenteren is een waardevolle en impactvolle training die ik alle collega’s kan aanraden. Ongeacht je rol is dit een investering die veel oplevert voor iedereen die open staat voor meer bewustwording. Een mooie balans tussen theorie en praktijk met veel ruimte voor oefening..  en dat baart kunst.

Maatwerk
Wil je als organisatie, met je afdeling, een klein aantal medewerkers óf individueel doelgericht werken aan stem en performance? Na een intakegesprek stel ik een programma samen aansluitend op jullie wensen. Het aantal en duur van de bijeenkomsten kan, afhankelijk van de wens en groepsgrootte, variëren van een dagdeel tot meerdaagse sessies.

bottom of page