top of page

REGIE | PROGRAMMA COACHING

De schoonheid en de magie van theater raakt mij telkens weer. Het samen creëren en zoeken naar dat wat werkt op een podium voedt en inspireert mij als mens. Als performer en theatermaker weet ik wat het vergt om onbegrensd te creëren. Mijn expertise is in te zetten als coach, programmamaker of regisseur. Op projectbasis werk ik af en aan met singer-songwriters, kleinkunstenaars en koren.

Na mijn afstuderen aan Theateropleiding Selma Susanna heb ik als onderdeel van ‘x3 Kleinkunst’, en later ook  ‘Markante Meiden’, met eigen werk getoerd langs de kleine en middel grote theaters in Nederland. Tijdens en na mijn Kleinkunststudie speelde en zong ik af en aan in dinnershows en evenementen acts. Waarvan ik enkele zelf regisseerde, ontwikkelde of samenstelde.

Het meest trots ben ik op mijn productie ‘Everything Changes’; Een muzikaal programma over fandom en verlangen. Niet alleen omdat we twee maal in een uitverkocht Comedy Theater speelde, maar vooral ook door het internationaal creative-team dat zich aan dit project verbond, als ook het productieteam dat dit alles mogelijk maakte. 

I want freedom for the full expression

of my personality.

-Mahatma Gandhi-

bottom of page