top of page

Voor mij bestaat er niets mooiers dan samen met jou verscholen parels op te duiken en in het licht te zetten: Voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. 

Ik ben werkzaam in twee ogenschijnlijk verschillende werelden: De podiumkunsten en het bedrijfsleven. Maar of het nu gaat om een artistieke expressie, een persoonlijke profilering of executive leadership, ik ben er van overtuigd dat je pas echt impact maakt en voldoening vindt als je met jezelf tevoorschijn komt en je jouw eigen kracht belichaamt. 

Mijn interventies bevinden zich tussen psychologie en technisch specialisme (Stem & Performance).  Ik ben opgeleid als performer, theatermaker en geautoriseerd Complete Vocal Technique docent. In 2018 heb ik de driejarige coachingsopleiding ‘Professionele Communicatie’ bij Phoenix in Utrecht afgerond. Door mijn brede kennis en sterke intuïtie weet ik verrassende inzichten te creëren en snel resultaat te boeken. 

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, het bieden van concrete technieken, humor en enthousiasme. Ik zet aan tot autonomie, zodat je na een sessie of traject zelfstandig verder kan. 

Naast mijn eigen praktijk maak ik als coach deel uit van de Coach Source (ING) coachpool en ben ik Co-Founder van het Vocal Performance Institute. 

Theatre was created to tell people the truth about life and the social situation.

-Stella Adler-

bottom of page